Nikanor Ltd
  • Home
  • ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ
    • ΧΟΙΡΙΝΟ
    • ΑΡΝΙ - ΡΙΦΙ
    • ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ
    • ΒΟΔΙΝΟ
    • JAPANESE WAGYU
    • ΑΛΛΑΝΤΙΚΑ ΜΕΛΗΣ
    • Express Nεαπολης
    • High Protein Burgers
    • VEGAN
  • ΕΙΣΑΓΩΜΕΝΑ ΒΟΔΙΝΑ
  • PICANHA STEAK
  • ΣΥΚΩΤΑΡΙΑ ΑΡΝΙ - ΡΙΦΙ
  • ΑΛΛΑΝΤΙΚΑ ΠΑΝΤΕΡΗ
  • ΚΟΚΟΡΕΤΣΙ !
  • ΟΒΕΛΙΑΣ
  • BΟΔΙΝΟ ΣΤΙΦΑΔΟ
  • ΓΑΛΑΚΤΟΚΟΜΙΚΑ ΜΕΛΗΣ
  • DRY AGED
  • Οραμα & Αποστολη
  • Θεσεις Εργασιας (Ταμειο)
  • Θεση Εργασιας λογιστηριο
  • θεσεις εργασιας
  • Θεση Εργασιας, κρεοπώλη
  • Contact Us
  • BBQ
  • More
    • Home
    • ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ
      • ΧΟΙΡΙΝΟ
      • ΑΡΝΙ - ΡΙΦΙ
      • ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ
      • ΒΟΔΙΝΟ
      • JAPANESE WAGYU
      • ΑΛΛΑΝΤΙΚΑ ΜΕΛΗΣ
      • Express Nεαπολης
      • High Protein Burgers
      • VEGAN
    • ΕΙΣΑΓΩΜΕΝΑ ΒΟΔΙΝΑ
    • PICANHA STEAK
    • ΣΥΚΩΤΑΡΙΑ ΑΡΝΙ - ΡΙΦΙ
    • ΑΛΛΑΝΤΙΚΑ ΠΑΝΤΕΡΗ
    • ΚΟΚΟΡΕΤΣΙ !
    • ΟΒΕΛΙΑΣ
    • BΟΔΙΝΟ ΣΤΙΦΑΔΟ
    • ΓΑΛΑΚΤΟΚΟΜΙΚΑ ΜΕΛΗΣ
    • DRY AGED
    • Οραμα & Αποστολη
    • Θεσεις Εργασιας (Ταμειο)
    • Θεση Εργασιας λογιστηριο
    • θεσεις εργασιας
    • Θεση Εργασιας, κρεοπώλη
    • Contact Us
    • BBQ
Nikanor Ltd
  • Home
  • ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ
    • ΧΟΙΡΙΝΟ
    • ΑΡΝΙ - ΡΙΦΙ
    • ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ
    • ΒΟΔΙΝΟ
    • JAPANESE WAGYU
    • ΑΛΛΑΝΤΙΚΑ ΜΕΛΗΣ
    • Express Nεαπολης
    • High Protein Burgers
    • VEGAN
  • ΕΙΣΑΓΩΜΕΝΑ ΒΟΔΙΝΑ
  • PICANHA STEAK
  • ΣΥΚΩΤΑΡΙΑ ΑΡΝΙ - ΡΙΦΙ
  • ΑΛΛΑΝΤΙΚΑ ΠΑΝΤΕΡΗ
  • ΚΟΚΟΡΕΤΣΙ !
  • ΟΒΕΛΙΑΣ
  • BΟΔΙΝΟ ΣΤΙΦΑΔΟ
  • ΓΑΛΑΚΤΟΚΟΜΙΚΑ ΜΕΛΗΣ
  • DRY AGED
  • Οραμα & Αποστολη
  • Θεσεις Εργασιας (Ταμειο)
  • Θεση Εργασιας λογιστηριο
  • θεσεις εργασιας
  • Θεση Εργασιας, κρεοπώλη
  • Contact Us
  • BBQ

Γαλοπούλα Μελής

Γαλοπούλα Μελής €6.95 kg

Στολίστε το γιορτινό σας τραπέζι με την βασίλισσα του χριστουγεννιάτικου μενού που δεν είναι άλλη από την Γαλοπούλα. Παρακολουθείστε βήμα-βήμα πως πως να ψήσετε  την πιο τέλεια γαλοπουλα στο δικό σας φούρνο! Γαλοπούλα Μελής  €6.95 kg  μέχρι 05 Ιανουαρίου  2025.

βιντεο | Συνταγη

Υλικά συνταγής:

1 γαλοπούλα Μελής 4-6 kg

250γρ. βούτυρο ανάλατο

μερικά κλωναράκια θυμάρι ψιλοκομμένα

μερικά κλωναράκια δεντρολίβανο ψιλοκομμένα

μερικά φύλλα φασκόμηλο (σπατζιά) ψιλοκομμένα

1 σκελίδα σκόρδο πολτοποιημένο

½ πορτοκάλι

λίγους κόκκους πιπέρι

αλάτι - πιπέρι

λίγο ελαιόλαδο


Εκτέλεση:

Αγοράζουμε τη γαλοπούλα Μελής και αφαιρούμε τα εντόσθια. Σε ένα μπολ βάζουμε το βούτυρο, προσθέτουμε το ψιλοκομμένο δεντρολίβανο, θυμάρι, φασκόμηλο και το πολτοποιημένο σκόρδο. Aνακατεύουμε πολύ καλά να ομογενοποιηθούν. Διαχωρίζουμε το δέρμα από το κρέας ξεκινώντας από την περιοχή του λαιμού (χωρίς να φτάσουμε στο τέλος). Με το χέρι μας γεμίζουμε το κενό που δημιουργήσαμε με το μείγμα βουτύρου. Με απαλές κινήσεις φροντίζουμε να πάει το μείγμα παντού. Στη συνέχεια αλείφουμε και το εξωτερικό δέρμα της γαλοπούλας έτσι ώστε να καλύψουμε με το βούτυρο ολόκληρη τη γαλοπούλα.

Παίρνουμε τις φτερούγιες προς τα πίσω και δένουμε τη γαλοπούλα με σπάγκο στερεώνοντας την από τις φτερούγιες προς τα πόδια έτσι ώστε να μην ανοίξει στο ψήσιμο. Τέλος τοποθετούμε το μισό πορτοκάλι ανάμεσα στα πόδια. Μεταφέρουμε την γαλοπούλα σε ένα ταψί. Πασπαλίζουμε με κόκκους πιπεριού, περιχύνουμε λίγο ελαιόλαδο και αλατοπιπερώνουμε. Ψήνουμε στο φούρνο στους 160°C για 2 ώρες.


Γαλοπούλα Μελής €6.95 kg  μέχρι 05 Ιανουαρίου  2025.

Περισσότερα βίντεο

Γαλοπούλα / Φούρνου

Γουρουνιά / Φούρνου

Κοντοσούβλι Μελής / Φούρνου

Στήθος Γαλοπούλας με Σάλτσα Πορτοκάλι

Μοσχαρίσιο Wellington

Οδηγός Ψησίματος Πικάνια Σούβλα

Οδηγός Ψησίματος Πικάνια Γκριλ

Κύβοι Βοδινό Γκούλας

Πένες με Φιλέτο Κοτόπουλο

Πόδια Κοτόπουλου Μαρ/μένα με Τσίλι και Λάιμ

Χοιρινή Κουτάλα & Μερί / Φούρνου

Κοκορέτσι Μελής / Φούρνου

Κοκορέτσι Μελής/  Κάρβουνα

Χοιρινός Κιμάς / Μπιφτέκια

Χοιρινές Πανσέτες / Γκρίλ

Αρνι-Ριφι με  τυρί Κασκαβάλι / Κλέφτικο



Copyright © 2022 ΚΡΕΑΤΑΓΟΡΕΣ ΜΕΛΗΣ All Rights Reserved..  Σχεδίαση Nikanor Ltd - Φωτογράφιση, Κινηματογράφηση  προϊόντων  Ιωάννης Κοζάκος 

  • ΚΟΚΟΡΕΤΣΙ
  • High Protein Burgers
  • PICANHA STEAK
  • ΟΒΕΛΙΑΣ
  • ΚΑΟΥΡΜΑΣ

This website uses cookies.

We use cookies to analyze website traffic and optimize your website experience. By accepting our use of cookies, your data will be aggregated with all other user data.

DeclineAccept