Nikanor Ltd
  • Home
  • ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ
    • ΧΟΙΡΙΝΟ
    • ΑΡΝΙ - ΡΙΦΙ
    • ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ
    • ΒΟΔΙΝΟ
    • ΕΙΣΑΓΩΜΕΝΑ ΒΟΔΙΝΑ
    • JAPANESE WAGYU
    • DRY AGED
    • ΑΛΛΑΝΤΙΚΑ ΜΕΛΗΣ
    • Express Nεαπολης
    • High Protein Burgers
    • VEGAN
  • ΣΥΚΩΤΑΡΙΑ ΑΡΝΙ - ΡΙΦΙ
  • BΟΔΙΝΟ ΣΤΙΦΑΔΟ
  • PICANHA STEAK
  • ΑΛΛΑΝΤΙΚΑ ΠΑΝΤΕΡΗ
  • ΓΑΛΑΚΤΟΚΟΜΙΚΑ ΜΕΛΗΣ
  • ΚΟΚΟΡΕΤΣΙ !
  • Οραμα & Αποστολη
  • Θεσεις Εργασιας
  • Contact Us
  • More
    • Home
    • ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ
      • ΧΟΙΡΙΝΟ
      • ΑΡΝΙ - ΡΙΦΙ
      • ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ
      • ΒΟΔΙΝΟ
      • ΕΙΣΑΓΩΜΕΝΑ ΒΟΔΙΝΑ
      • JAPANESE WAGYU
      • DRY AGED
      • ΑΛΛΑΝΤΙΚΑ ΜΕΛΗΣ
      • Express Nεαπολης
      • High Protein Burgers
      • VEGAN
    • ΣΥΚΩΤΑΡΙΑ ΑΡΝΙ - ΡΙΦΙ
    • BΟΔΙΝΟ ΣΤΙΦΑΔΟ
    • PICANHA STEAK
    • ΑΛΛΑΝΤΙΚΑ ΠΑΝΤΕΡΗ
    • ΓΑΛΑΚΤΟΚΟΜΙΚΑ ΜΕΛΗΣ
    • ΚΟΚΟΡΕΤΣΙ !
    • Οραμα & Αποστολη
    • Θεσεις Εργασιας
    • Contact Us
Nikanor Ltd
  • Home
  • ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ
    • ΧΟΙΡΙΝΟ
    • ΑΡΝΙ - ΡΙΦΙ
    • ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ
    • ΒΟΔΙΝΟ
    • ΕΙΣΑΓΩΜΕΝΑ ΒΟΔΙΝΑ
    • JAPANESE WAGYU
    • DRY AGED
    • ΑΛΛΑΝΤΙΚΑ ΜΕΛΗΣ
    • Express Nεαπολης
    • High Protein Burgers
    • VEGAN
  • ΣΥΚΩΤΑΡΙΑ ΑΡΝΙ - ΡΙΦΙ
  • BΟΔΙΝΟ ΣΤΙΦΑΔΟ
  • PICANHA STEAK
  • ΑΛΛΑΝΤΙΚΑ ΠΑΝΤΕΡΗ
  • ΓΑΛΑΚΤΟΚΟΜΙΚΑ ΜΕΛΗΣ
  • ΚΟΚΟΡΕΤΣΙ !
  • Οραμα & Αποστολη
  • Θεσεις Εργασιας
  • Contact Us

Κοντοσούβλι Μελής ΚΙΤ | Οδηγός Ψησίματος

Οι πελάτες το ξεχωρίζουν για την ευκολία αλλά και για την γεύση του, μιας και χρησιμοποιούμε για την μαρινάδα του εκλεκτά μπαχαρικά και τρυφερά κομμάτια κρέατος από χοιρινό, χωρίς κόκκαλο.

ΚΟΝΤΟΣΟΥΒΛΙ ΜΕΛΗΣ ΚΙΤ | ΟΔΗΓΟΣ ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ

ΒΗΜΑ 01 Ανάψτε κάρβουνα.

ΒΗΜΑ 02 Ανοίξτε την συσκευασία “κοντοσούβλι Μελής ΚΙΤ”. Προετοιμάστε τις πιπεριές που θα βρείτε στη συσκευασία περιστρέφοντας ένα μυτερό μαχαίρι στο κέντρο κάθε πιπεριάς (αυτό το βήμα μπορείτε να το παραλείψετε αν οι πιπεριές είναι ‘’λεπτόφυλλες’’ δηλαδή να περνούν στη σούβλα χωρίς να “τσακρούν” με το πέρασμα).

ΒΗΜΑ 03 Σουβλίστε εναλλάξ κρέας και πιπεριές,υπολογίστε την τοποθέτηση του μαριναρισμένου κοντοσουβλιού έτσι ώστε όταν το τοποθετήσετε πάνω στα κάρβουνα να είναι στο κέντρο της φουκούς για ομοιόμορφο ψήσιμο.

ΒΗΜΑ 04 Προετοιμάστε τα κάρβουνα απλώνοντας τα. Τοποθετήστε τις σούβλες από το κοντοσούβλι σε απόσταση 25 εκατοστά από τα πυρωμένα κάρβουνα. Μετά από 20 λεπτά, το κοντοσουβλι μας θα αλλάξει χρώμα.

ΒΗΜΑ 05 Μετά από 40 λεπτά ψησίματος κατεβάστε τις σούβλες πιο χαμηλά κρατώντας σωστή θερμοκρασία για το ψήσιμο.

ΒΗΜΑ 06 Το κοντοσούβλι μας είναι έτοιμο μετά από 60 λεπτά ψησίματος. Αφαιρέστε το από την φουκου ΒΗΜΑ 07 Τοποθετήστε το σε ένα βαθύ πυρέξ που κλείνει ή σε ενα θέρμο ειδικό για σούβλα.  ….. Καλή σας όρεξη   Κοντοσούβλι Μελής σε συσκευασία ΚΙΤ.


Οι πελάτες το ξεχωρίζουν για την ευκολία αλλά και για την γεύση του, μιας και χρησιμοποιούμε για την μαρινάδα του εκλεκτά μπαχαρικά και τρυφερά κομμάτια κρέατος από χοιρινό, χωρίς κόκκαλο. 


Like us: https://www.facebook.com/MelisMeatMarket

Follow us: https://www.instagram.com/melis_meat_market/

Contact us: info@melis.com.cy

website: http://www.melis.com.cy

Περισσότερα βίντεο

Γαλοπούλα / Φούρνου

Γουρουνιά / Φούρνου

Κοντοσούβλι Μελής / Φούρνου

Στήθος Γαλοπούλας με Σάλτσα Πορτοκάλι

Μοσχαρίσιο Wellington

Οδηγός Ψησίματος Πικάνια Σούβλα

Οδηγός Ψησίματος Πικάνια Γκριλ

Κύβοι Βοδινό Γκούλας

Πένες με Φιλέτο Κοτόπουλο

Πόδια Κοτόπουλου Μαρ/μένα με Τσίλι και Λάιμ

Χοιρινή Κουτάλα & Μερί / Φούρνου

Κοκορέτσι Μελής / Φούρνου

Κοκορέτσι Μελής/  Κάρβουνα

Χοιρινός Κιμάς / Μπιφτέκια

Χοιρινές Πανσέτες / Γκρίλ

Αρνι-Ριφι με  τυρί Κασκαβάλι / Κλέφτικο



Copyright © 2022 ΚΡΕΑΤΑΓΟΡΕΣ ΜΕΛΗΣ All Rights Reserved..  Σχεδίαση Nikanor Ltd - Φωτογράφιση, Κινηματογράφηση  προϊόντων  Ιωάννης Κοζάκος 

  • ΚΟΚΟΡΕΤΣΙ
  • High Protein Burgers
  • PICANHA STEAK
  • ΚΑΟΥΡΜΑΣ
  • ΚΟΝΤΟΣΟΥΒΛΙ