Νέα επαναστατική μέθοδος ξηρής ωρίμανσης. Παραγγείλτε το βοδινό κομμάτι, της αρεσκείας σας!
σήμερα και απολαύστε το μετά από 30 μέρες. Μέθοδος ξηρής ωρίμανσης Dry aged
Συμπυκνώνει τη γεύση, απογειώνει τον ουρανίσκο.
Μια διαδικασία φυσικής ωρίμανσης του βοδινού κρέατος, η οποία πετυχαίνει να μειώσει και να εξατμίσει με φυσικό τρόπο την υγρασία από το κρέας. Η όλη διαδικασία μπορεί να αφαιρέσει μέχρι και 30% απο το αρχικό βάρος σε υγρά.
Λόγω της αφαίρεσης των υγρών δημιουργείται μια αίσθηση «συμπυκνωμένης νοστιμιάς» που απογειώνει τον ουρανίσκο.
Οι συνδετικοί ιστοί διασπόνται κάνοντας τα κομμάτια που περνούν μέσω αυτής της φυσικής διαδικασίας πολύ μαλακά.
Κυμαίνονται από 25 μέχρι 120.Τα πρώτα αποτελέσματα είναι αντιληπτά στις 3 εβδομάδες. Εαν θα θέλατε τα αποτελέσματα να είναι αξιοσημείωτα, επιλέξτε μια ωρίμανση πέραν των 40 ημερών.
Στις Κρεαταγορές Μελής (Κατάστημα Κολονακίου Columbia Area ) μπορείτε να επιλέξετε απο την μεγάλη γκάμα μας το κομμάτι βοδινού της αρεσκείας σας. Εμείς θα φροντίσουμε να το ωριμάσουμε στο καινοτόμο ψυγείο ξηρής ωρίμανσης για όσες μέρες επιθυμείτε. Επίσης εάν είστε ανυπόμονοι ζητήστε να μάθετε απο το προσωπικό μας για πιθανές επιλογές που έχουμε ήδη έχουμε τοποθετήσει στο ψυγείο αυτό και τα στάδια ωρίμανσής τους.
Το τσεκούρι των ινδιάνων (tomahawk) ξεκουράζεται στο ψυγείο μας, για να συμπυκνώσει τη γεύση της πιο διάσημης μπριζόλας.
Η ωρίμανση κάνει το πιο περιζήτητο steak των εστιατορίων ακομά πιο ποθητό. Δοκιμάστε το και απογειώστε τον ουρανίσκο σας.
Με πολύ αγάπη και υπομονή το παρακολουθούμε να ωριμάζει στο ψυγείο μας για να απολαύσετε εσείς στο σπίτι σας την έντονη γεύση του.
Επίσης εάν είστε ανυπόμονοι ζητήστε να μάθετε απο το προσωπικό μας για πιθανές επιλογές που έχουμε ήδη τοποθετήσει στο ψυγείο μας και τα στάδια ωρίμανσής τους.
Copyright © 2022 ΚΡΕΑΤΑΓΟΡΕΣ ΜΕΛΗΣ All Rights Reserved.. Σχεδίαση Nikanor Ltd - Φωτογράφιση, Κινηματογράφηση προϊόντων Ιωάννης Κοζάκος