Nikanor Ltd
  • Home
  • ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ
    • ΧΟΙΡΙΝΟ
    • ΑΡΝΙ - ΡΙΦΙ
    • ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ
    • ΒΟΔΙΝΟ
    • JAPANESE WAGYU
    • ΑΛΛΑΝΤΙΚΑ ΜΕΛΗΣ
    • Express Nεαπολης
    • High Protein Burgers
    • VEGAN
  • ΕΙΣΑΓΩΜΕΝΑ ΒΟΔΙΝΑ
  • PICANHA STEAK
  • ΣΥΚΩΤΑΡΙΑ ΑΡΝΙ - ΡΙΦΙ
  • ΑΛΛΑΝΤΙΚΑ ΠΑΝΤΕΡΗ
  • ΚΟΚΟΡΕΤΣΙ !
  • ΟΒΕΛΙΑΣ
  • BΟΔΙΝΟ ΣΤΙΦΑΔΟ
  • ΓΑΛΑΚΤΟΚΟΜΙΚΑ ΜΕΛΗΣ
  • DRY AGED
  • Οραμα & Αποστολη
  • Θεσεις Εργασιας (Ταμειο)
  • Θεση Εργασιας λογιστηριο
  • θεσεις εργασιας
  • Θεση Εργασιας, κρεοπώλη
  • Contact Us
  • More
    • Home
    • ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ
      • ΧΟΙΡΙΝΟ
      • ΑΡΝΙ - ΡΙΦΙ
      • ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ
      • ΒΟΔΙΝΟ
      • JAPANESE WAGYU
      • ΑΛΛΑΝΤΙΚΑ ΜΕΛΗΣ
      • Express Nεαπολης
      • High Protein Burgers
      • VEGAN
    • ΕΙΣΑΓΩΜΕΝΑ ΒΟΔΙΝΑ
    • PICANHA STEAK
    • ΣΥΚΩΤΑΡΙΑ ΑΡΝΙ - ΡΙΦΙ
    • ΑΛΛΑΝΤΙΚΑ ΠΑΝΤΕΡΗ
    • ΚΟΚΟΡΕΤΣΙ !
    • ΟΒΕΛΙΑΣ
    • BΟΔΙΝΟ ΣΤΙΦΑΔΟ
    • ΓΑΛΑΚΤΟΚΟΜΙΚΑ ΜΕΛΗΣ
    • DRY AGED
    • Οραμα & Αποστολη
    • Θεσεις Εργασιας (Ταμειο)
    • Θεση Εργασιας λογιστηριο
    • θεσεις εργασιας
    • Θεση Εργασιας, κρεοπώλη
    • Contact Us
Nikanor Ltd
  • Home
  • ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ
    • ΧΟΙΡΙΝΟ
    • ΑΡΝΙ - ΡΙΦΙ
    • ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ
    • ΒΟΔΙΝΟ
    • JAPANESE WAGYU
    • ΑΛΛΑΝΤΙΚΑ ΜΕΛΗΣ
    • Express Nεαπολης
    • High Protein Burgers
    • VEGAN
  • ΕΙΣΑΓΩΜΕΝΑ ΒΟΔΙΝΑ
  • PICANHA STEAK
  • ΣΥΚΩΤΑΡΙΑ ΑΡΝΙ - ΡΙΦΙ
  • ΑΛΛΑΝΤΙΚΑ ΠΑΝΤΕΡΗ
  • ΚΟΚΟΡΕΤΣΙ !
  • ΟΒΕΛΙΑΣ
  • BΟΔΙΝΟ ΣΤΙΦΑΔΟ
  • ΓΑΛΑΚΤΟΚΟΜΙΚΑ ΜΕΛΗΣ
  • DRY AGED
  • Οραμα & Αποστολη
  • Θεσεις Εργασιας (Ταμειο)
  • Θεση Εργασιας λογιστηριο
  • θεσεις εργασιας
  • Θεση Εργασιας, κρεοπώλη
  • Contact Us

Γουρουνιά

Γουρουνιά €10.50 kg

 Παρακολουθείστε βήμα-βήμα πως να ψήσετε  την πιο τέλεια γουρούνια στο δικό σας φούρνο και δώστε μια χριστουγεννιάτικη παραδοσιακή διάθεση στο γιορτίνο σας τραπέζι.

Γουρουνιά  €10.50 kg Μέχρι 05 Ιανουαρίου  2025

βιντεο | Συνταγη

Υλικά συνταγής:

1 γουρουνιά ολόκληρη 6-7kg

4-5 λεμόνια

χοντρό αλάτι, πιπέρι

7-10 φύλλα δάφνης

1 μέτριο μήλο

120ml ηλιέλαιο


Εκτέλεση:

Αγοράζουμε τη γουρουνιά. Αρχικά αλείφουμε μέσα και έξω την γουρουνιά με τα λεμόνια και συνεχίζουμε το άλειμμα με χοντρό αλάτι και πιπέρι. Προσθέτουμε τα φύλλα δάφνης. Στη συνέχεια παίρνουμε ένα ταψί και τοποθέτούμε τη γουρουνιά μέσα τυλίγοντας τα αφτιά με αλουμινόχαρτο. Τοποθετούμε ένα μέτριο μήλο στο στόμα της γουρουνιάς μας και περιχύνουμε με το ηλιέλαιο την γουρουνιά. Τέλος βάζουμε το ταψί με την γουρουνιά μας στον φούρνο για 4 ώρες περίπου στους 200°C (αναλόγως του φούρνου).


Γουρουνιά  €10.50 kg μέχρι 05 Ιανουαρίου  2025.

Περισσότερα βίντεο

Γαλοπούλα / Φούρνου

Γουρουνιά / Φούρνου

Κοντοσούβλι Μελής / Φούρνου

Στήθος Γαλοπούλας με Σάλτσα Πορτοκάλι

Μοσχαρίσιο Wellington

Οδηγός Ψησίματος Πικάνια Σούβλα

Οδηγός Ψησίματος Πικάνια Γκριλ

Κύβοι Βοδινό Γκούλας

Πένες με Φιλέτο Κοτόπουλο

Πόδια Κοτόπουλου Μαρ/μένα με Τσίλι και Λάιμ

Χοιρινή Κουτάλα & Μερί / Φούρνου

Κοκορέτσι Μελής / Φούρνου

Κοκορέτσι Μελής/  Κάρβουνα

Χοιρινός Κιμάς / Μπιφτέκια

Χοιρινές Πανσέτες / Γκρίλ

Αρνι-Ριφι με  τυρί Κασκαβάλι / Κλέφτικο


Copyright © 2022 ΚΡΕΑΤΑΓΟΡΕΣ ΜΕΛΗΣ All Rights Reserved..  Σχεδίαση Nikanor Ltd - Φωτογράφιση, Κινηματογράφηση  προϊόντων  Ιωάννης Κοζάκος 

  • ΚΟΚΟΡΕΤΣΙ
  • High Protein Burgers
  • PICANHA STEAK
  • ΟΒΕΛΙΑΣ
  • ΚΑΟΥΡΜΑΣ

This website uses cookies.

We use cookies to analyze website traffic and optimize your website experience. By accepting our use of cookies, your data will be aggregated with all other user data.

DeclineAccept